Het perfecte cadeau

Zalto, Zalto glaswerk en Zalto glazen

Staat Kerstmis weer aan de deur en heb je verlies als het gaat om de geschenken? Elk jaar hetzelfde probleem met de schoonvader, voor wie je geen geschikt geschenk kunt bedenken? Misschien kunnen we u daar helpen. Omdat we iets weten waarmee je bijna iedereen gelukkig kunt maken. In de loop van dit artikel zullen we u vertellen wat de oplossing is voor uw kerstproblemen.

Elk jaar opnieuw

Iedereen weet het, dit probleem met de kerstgeschenken, zij het voor de partner, de ouders of schoonouders. Het is altijd vervelend om een ​​geschikt geschenk voor iedereen te vinden, waar de ontvanger heel blij mee is en niet alleen beleefd terug glimlacht. Maar denk eens aan iets: hoeveel van uw potentiële ontvangers van geschenken drinken graag wijn? Zeker wat. En dan hebben we precies de juiste oplossing voor uw probleem: het juiste glas voor de wijn.

De oplossing van alle problemen

Het geheime wapen waarnaar je op zoek bent, heet Zalto! Zalto is een Oostenrijkse glasproducent die voor elke wijnliefhebber de zeer speciale bril maakt. Met de Zalto glazen die we je beloven, maak iedereen in je familie, die graag een glas wijn drinkt, een groot genoegen. Omdat deze brillen niet zomaar een bril zijn, zijn ze iets heel bijzonders met een aantal opmerkelijke functies.

Een paar feiten over deze eigenaardigheden

De glasproducent Zalto Denk’art uit Oostenrijk vindt zijn oorsprong in de oude Oostenrijkse traditie van glasblazen. Al zes generaties lang heeft de familie Zalto alles in het werk gesteld om de glasblaastechniek te perfectioneren om het perfecte wijnglas te maken. Zalto glaswerk streeft er altijd naar om technisch perfectionisme te combineren met een uniek ontwerp en om aandacht te schenken aan elk laatste detail om het beste wijnglas te maken. Het exclusieve ontwerp wordt gecombineerd met de beste materialen en het vakmanschap van het hoogste niveau om de smaak van de wijn te verbeteren en de best mogelijke wijnervaring te bieden. De Zalto glazen onderscheidt zich door zijn elegantie, finesse en exclusiviteit van duizenden. Ze worden uit loodvrij kristal geblazen door enkele van de beste glasblazers ter wereld. Het kristal maakt de bril ongelooflijk dun en gemakkelijk te maken, waardoor de bril een bijna zwevend gevoel krijgt wanneer hij in de hand wordt gehouden. De glazen kan de wijn alle smaken en aroma per glas ontvouwen vereist geen wijn zijn karakteristieke temperatuur, omdat het zo ongelooflijk dun (0,3 mm). Het extreem dunne glas heeft ook het effect van het benadrukken van het unieke, stijlvolle en exclusieve ontwerp met behoud van stevigheid en elasticiteit.

Zalto glas gebruikt zelfs methoden van de oude Romeinen! De oude Romeinen ontwikkelden de techniek om hun voedsel- en drankcontainers aan te passen aan de kantelhoeken van de aarde om de inhoud langer vers te houden en de smaak te verbeteren. Deze techniek heeft Zalto overgedragen aan zijn bril: De krommen van de kelk elk Zalto glas respectievelijk hoek van 24, 48 en 72 graden, zodat de smaak van de wijn bovendien verbeteren.

Maar het beste moet nog komen: je kunt de Zalto wijnglazen zelfs in de vaatwasser zetten! Zalto beveelt zelfs aan om ze in de vaatwasser te plaatsen omdat het risico op breuk zoveel kleiner is. Het laatste grote pluspunt van de Zalto-bril is hun prijs. Ondanks hun bijzonderheid en het feit dat ze met de hand gemaakt en heel bijzonder zijn, zijn de brillen ook absoluut betaalbaar voor een normaal verdienende burger.

Perfect voor vele jaren

Dus de Zalto glazen zijn voor iedereen die nu en gelukkige tijden te genieten van een glas wijn, het perfecte cadeau en je kunt Gifts stress te vergemakkelijken, zelfs voor vele jaren, want je kunt gemakkelijk elk jaar nog een glas, omdat de Zalto Bordeaux glas past perfect in elk interieur en hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor de Zalto Bourgogne glas, het glas en de Zalto Universal en Zalto Champagneglas.

Veel plezier met weggeven!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.